Palttiarallaa kaksi kuukautta lähtöön

Trailblazerin Trans-Siberian Handbook

Trailblazerin Trans-Siberian Handbook

Rinkka ostettu joulukuussa ja Trans-Siberia -käsikirja löysi myös tiensä Amazonin kautta Kuokkalan postitoimistolle. Lonely Planetin sijaan valitsin tällä kertaa Trailblazerin Trans-Siberian Handbook:n. Vielä, en ole kirjaan ehtinyt tutustua, mutta se näytti saaneen paremmat arvostelut Amazonissa. Normaalisti, en reissulle osta mitään opaskirjoja, mutta nyt ollaan menossa sen verran jännittävään paikkaan Jumalan selän taakse, että kirja on kokolailla pakollinen hankinta. Jännittävän reissusta tekee sen, että siellä ei varmasti ole nettiyhteyttä, enkä puhu sanaakaan paikallista kieltä.

Ajatus matkalle lähdöstä on pyörinyt mielessä jo pitkään. Ensimmäisen kerran taisin puhua siitä ääneen kännipäissäni Jukkapojan keikalla Hämeenlinnassa syksyllä 2011. Jukkapojan keikka oli kuulemma hyvä. Minä tosin istuin kaverini kanssa sivustalla tehden baaripöydästä Aasian kartan ja asettaen oluttuoppeja, sytkäreitä ym eri Venäjän, Mongolian ja Kiinan kaupunkien kohdille.

Siitä se ajatus sitten lähti.

Tuosta päivästä on nyt kulunut puolitoista vuotta ja startti on lähempänä, kuin koskaan. Vielä on paljon tehtävää: Viisumit, passi, reittisuunnitelma, -aikataulu jne… Lähes kaikki on vielä vaiheessa, mutta eiköhän tästä selvitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s