Mitä missaan matkallani

Jääkiekon MM-kisat.
Kuuntelin tänään Samppa Linnan ja Jutin MM-kisabiisin. Ihan tarkoituksellani en laita linkkiä sitä tähän. Jos voitte välttää sen kuulemista toukokuun aikana, nostan hattua. Onnea yritykselle. Mömmöm-kisat tulee ja menee joka vuosi. Kyllä mä ne pelit katon, mutta en maitani myy, jos en jokaista erää näe. Talviolympialaisia odotellessa.

Sote-uudistus ja kuntaremontti -työryhmän loppuraportti.
Kataisen pyristely saada jotain aikaiseksi, kun Demarien ja Kokkareiden taustapirut eivät tule toimeen keskenään. Tuskin saavat mitään aikaiseksi sinä aikana kun olen matkalla. Tätä varmaan jatketaan vielä syksyllä.

Kolme Formula 1 osakilpailua.
Räikkönen on ihan kova äijä, mutta.. Meh.

Kummipojan 5-vuotissynttärit
No tämä vähän harmittaa.

Toisaalta näen kuitenkin läheltä, miten Venäjä juhlii voitonpäivää. (Suomessa jotkut liputtaa sitä nimellä Eurooppa-päivä.) Ja saatan päästä katsomaan aika läheltä kuinka saastuneet Baikal-järven rannat ovat, mutta kuinka puhdas itse vesi on. Jännittävää on myös nähdä, mitä se Kim touhuaa Pohjois-Koreassa. Tuskin mitään.

Ei voi siis sanoa, että harmittais.

2 thoughts on “Mitä missaan matkallani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s