No ny me sit lähettiin

Käsienheiluttelija ja pankkimies olivat sevverta rahanahneita jätkiä, että piti vielä lähtöpäivänäkin mennä ansaitsemaan viimeiset kopeekat matkakassaan. Juna lähtee klo 17:52 ja käsienheiluttelija ja pankkimies ehtivätkin vielä nauttia lähtökaljat minuuttibaarissa. 20130507-211329.jpg

Tolstoi-juna odotteli jo laiturilla kahdeksan. Pankkimies nälkäisenä kaverina bongasi heti ravintolavaunun. Mennäänny ensin kabiiniin.

Liput ja passit annettiin henkeäsalpaavan kauniille (NOT) vaunuemännälle tarkastettavaksi ja noustiin vaunuun. Kabiini löytyi ja saatiin ihan koko neljän hengen huone omaksemme. Brilliant! Pieni tämä on silti. Pankkimies meinas jäädä hartioista ovenkarmiin kiinni ja käsienheiluttelija korvistaan.

20130507-210104.jpg
Henkeäsalpaavan kaunis (NOT) vaunuemäntä tuli hetikohta hakemaan passit ja liput uudelleen tarkastukseen ja vei ne mukanaan. Ennätti ensin kuitenkin kitistä jotain, josta ymmärrettiin, että rinkat pitäis laittaa alimmaisten sänkyjen alle. Joo joo. Eiku Da da. Jahka tästä keritään.

Löydettiin myös ravintolavaunu. Vinkkiä teille jotka suunnittelette samaa reissua: Ainakin HKI-Moskova -välille kannattaa pakata omat eväät mukaan. Ei mikään halvin ruokala. Kana-riisi-setti maksoi 450 ruplaa (n.12e), Pankkimiehen porsasruoka 500 ruplaa (13,50e) ja Krusovice 280 ruplaa (n.7e). Lisäksi lisukkeet (riisi, perunat) 150 ruplaa päälle. Heti rahat pois hölmöiltä!

20130507-211313.jpg

Mahat täynnä ihan hyvästä pöperöstä takaisin laveaan huoneeseemme ja odottelemaan tullimiesten käyntiä. Nyt ollaan siis Vainikkalan raja-asemalla ja tästä eteenpäin ikkunasta pitäisi näkyä silkkaa paskaa.

Welcome to Venäjä!

1 thought on “No ny me sit lähettiin

  1. Päivitysilmoitus: Lähdettiin matkalle | Näin minä vihellän matkallani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s