Biisonin kanssa Siperiaan

Pohditaanpas tilannetta.

Sinun autosi on mennyt Venäjän maaseudulla lunastuskuntoon tilanteessa, jossa olet mahdollisesti pelastanut ihmishenkiä. Miliisi kertoo, että et ole tehnyt mitään väärää, tosin ei ole vastapuolikaan. Korvauksia on hyvin pitkälti turha hakea, niin Suomesta, kun Venäjältäkään. Suomessa vakuutusyhtiö nostaa kädet pystyyn. ”Ulkomaan lakien mukaan” Tämän jälkeen olet yrittänyt päästä kotiisi autollasi, josta on esimerkiksi myös tuulilasi särki, ostaen siihen renkaita ja tehden korjaustöitä usealla tuhannella ruplalla. Lopulta olet pakotettu hinaamaan autosi kotiin.

Samalla reissulla olet kuitenkin nähnyt aitoa Venäjää sen eri kulmista. Tutustunut moniin uusiin ihmisiin (enimmäkseen autokorjaajiin). Olet päässyt tutustumaan voitonpäivänhulinointeihin Ninzhi Novgorodissa ja laulanut Mordvan kirkkokuoron kanssa suomalaisia riparibiisejä. Nähnyt Kazanin moskeijat ja juhlinut Suomen jääkiekkovoittoa Venäjästä Marin tasavallasta.

Auto-ongelmat unohtaen reissusi on ollut täydellinen.

Olet lippuluukulla tulkkaamassa lipun ostoa kavereillesi, jotka jatkavat kohti Siperiaa, Baikalia ja Mongoliaa. Mitä teet?

Olisikohan vähän rentouttavamman loman paikka? Juna ei todennäköisesti voi mennä katolleen ja tulisi samalla nähtyä Siperia ja Mongolia. Kuntosalin kuukausikortti päättyi juuri, etkä ole vielä ostanut uutta. Koulussa ei ole meneillään pakollisia kursseja.

Miks ei?

—-> Ostat liput samalla itsellesi.

20130521-013341.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s