Leticia – Noin Forssan kokoinen alue keskellä viidakkoa.

Kun Käsienheiluttelijan ja Pankkimiehen halpamatkojen ohjelmaosuus Amazonilla oli tullut päätökseen, edessä oli vielä yksi yö Letician kaupungissa.

IMG_1072

Pienestä satamasta luukutettiin tuktukilla hostellille, joka napattiin asenteella ”markkinoiden halvin, joskaan ei paras”. Hostellissa oli yksi kymmenen henkilön yksiö, josta tietysti sitten löytyi muitakin matkailijoita. Muun muassa erittäin mukava nuori mies Chilestä. Siinä oli taas hyvä mies selvästi mennyt hukkaan – tämä matkusti nätin nuoren itävaltalaistytön kanssa ja heidän ympärillään vallinneen friend zonen olisi voinut havaita jopa edellisen lätkän MM-finaalin saksalainen erotuomari.

IMG_1175 IMG_1177

Paikalla oli myös hieman hassu australialaistravelleri, joka oli missannut lentonsa Bogotaan ja oli tullut hostellille varaamaan huonolla nettiyhteydellä uutta lentoa seuraavaksi päiväksi. Tarina ei kerro, miksi hän ei varannut lentoja ollessaan lentoasemalla, mutta ei toisaalta sitäkään, missä hän oli koko seuraavan yön tai mitä teki seuraavana päivänä poliisien kanssa, kun Käsienheiluttelija ja Pankkimies kurvasivat taksilla edellä mainittujen ohi lähellä lentokenttää. Ainakaan tyttöä ei koneessa näkynyt.

Leticiassa ilta meni käytännössä ruoka- ja juomaravintolassa, jossa morotettiin saksalaista pariskuntaa. Saksalaismiehellä oli monenlaisia poliittisia mielipiteitä, mutta positiivisena puolena hän lienee ensimmäinen saksalainen, joka on omasta aloitteestaan maininnut ”saksalaisten kehnon historian ääriliikkeiden suhteen”. Herralla oli selvästi näkemystä erityisesti Euroopan historiasta sekä nykyhetkestä ja erityisesti veli Putlerista, joka ei kuulunut tämän Hermanin suosikkeihin.

Aamulla olikin onneksi aikaa nukkua, kun vasta puolilta päivin piti lähteä kentälle, eikä diskoteekkeja kauheasti noin Forssan kokoisessa veneilijäkylässä ollut.

Lähtömaljat:

IMG_1829

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s